קושיבינוני
מוכן ב1 ש
מנות2
ציון בריאות10
מגזין

גלידת תפוז דם

גלידת תפוז דם
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם יש לך מלח, סירופ תירס ברור, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו גלידת תפוז דם, גלידת חלב-חמאה כתומה בדם, ו עוגת לירה ריקוטה עם מילוי כתום דם, קצפת Mascarpone ציפוי ופרוסות תפוז דם מסוכרים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת ערבוב גדולה, לטאטא יחד מיץ תפוזים דם, גרידה, שמנת, סירופ תירס, וסוכר עד הסוכר הוא מומס לחלוטין. מערבבים במלח לפי הטעם. אם תפוזי דם לא היו מקוררים, תערובת צינה במקרר במשך 2 עד 3 שעות עד קר מאוד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזים בדםמיץ תפוזים בדם
כתום דםכתום דם
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
2
תערובת נטישה על פי הוראות היצרן.
3
מגישים מיד כמו רך לשרת או להעביר מיכל אטום וצינה במקפיא לפחות 4 שעות עבור מרקם מוצק יותר.