קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות63
מגזין

גלילי אביב בקר עם גזר וכוסברה

גלילי אביב בקר עם גזר וכוסברה
מתכון לחמניות האביב בשר עם גזר וכוסברה מוכן בערך 55 דקות והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן, חלב חינם, ו ומתאים לאוהבי מזון וייטנאמי. אתה מקבל מתאבן שמגיש 4. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 198 קלוריות. אביב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לך לחנות ותביא רוטב מוקפץ ומרינדה, עטיפות נייר אורז, סטייק פלנק, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 88%. נסו שרימפס פריך לחמניות האביב עם רוטב טבילה כוסברה, אסייתי בשר "ספרינג רול, ו גלילי בקר תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים סטייק בקר לאורך לשניים, ולאחר מכן לרוחב לרצועות עבות 1/8 עד 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2
מערבבים 1/4 כוס רוטב מוקפץ ובשר בקערה בינונית. לכסות ולשרות במקרר 30 דקות עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מערבבים רוטב ומטגניםמערבבים רוטב ומטגנים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים 1/2 של בשר בקר; מוקפץ 1 עד 3 דקות או עד משטח חיצוני של בשר הוא כבר לא ורוד. (לא לבשל יתר על המידה.)
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
הסר ממחבת. חזור עם בשר בקר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
ממלאים קערה גדולה במים חמים. לטבול 1 עטיפה נייר אורז לתוך המים במשך כמה שניות או רק עד לחלח. נייר אורז עדיין יהיה מוצק אבל ימשיך לרכך במהלך ההרכבה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, כתוספתשמן זית כתית מעולה, כתוספת
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מקום על משטח עבודה.
8
כף 1/4 כוס בשר, 2 כפות גזר ו 2 כפות כוסברה באופן שווה ברציפות על פני מרכז עטיפה, משאיר גבול 1 אינץ ' בצד ימין ושמאל; טפטוף עם כ 1 כפית שמורות רוטב מוקפץ. מקפלים ימינה ושמאלה הצדדים של עטיפה מעל מילוי. מקפלים קצה תחתון מעל מילוי להתגלגל בחוזקה. חזור עם עטיפות שנותרו ומילוי מרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
מערבבים רוטב ומטגניםמערבבים רוטב ומטגנים
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
9
חותכים כל גליל האביב באלכסון במחצית.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
10
מגישים עם רוטב מוקפץ נוסף,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
מערבבים רוטב ומטגניםמערבבים רוטב ומטגנים

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. אתה יכול לנסות את שמורת מורגנזון שאנין בלאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
שרדונה זהוב דקדנטי עם גוונים ירוקים, מציג ניחוחות של בריוש קלוי עם ריבה zesty. עמוד השדרה של סיד lemongrass עם הערות פרחוניות של יערה ו frangipani להגיח על החיך. וניל חם, עשיר וניואנס שקדים שמנת משתהים על הגימור.