גלילי פנקייק תות הוא צמחוני ארוחת בוקר. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 674 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, חלב, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פירות תות רול קופצים (ללא גלוטן + אפשרויות ללא סוכר), גלילי פנקייק גבינת שמנת תות, ו מקפיא לזניה רול קופצים.
הוראות
1
דק לחתוך 2 כוסות תותים. בבלנדר או מעבד מזון, מערבולת שנותרה תותים 1 ליטר עד חלקה. לחץ דרך מסננת בסדר לתוך קערה, חילוץ כמה שיותר נוזל ככל האפשר עם החלק האחורי של כף או מרית; להשליך שאריות.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מניחים מחבת nonstick או מחבת nonstick 12 אינץ ' על חום בינוני (350); כאשר חם, מעיל בקלילות עם שמן ולהתאים את החום כדי לשמור על טמפרטורה. הבלילה כפית ב 1/2-מנות כוס על מחבת ומבשלים עד פנקייק משחימים על הקרקעית הקצוות מתחילים להיראות יבש, על 2 דקות; לפנות עם מרית רחבה וצדדים אחרים חומים, 1 1/2 עד 2 דקות יותר. כמו פנקייק מבושלים, להעביר גיליונות אפייה ולשמור חם בתנור 200. מחבת מעיל עם שמן יותר לפי הצורך פאן לבשל פנקייק הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מורחים כל פנקייק עם כ 2 כפות תערובת גבינת שמנת ולהפשיל. הגדר שני רול קופצים על כל צלחת, למעלה באופן שווה עם תותים פרוסים, טפטוף עם קצת תות טהור; לשרת עם נשאר טהור להוסיף לפי הטעם.