קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

גלילי פרמזן חצילים עם Chard שוויצרי ונענע טרי

גלילי פרמזן חצילים עם Chard שוויצרי ונענע טרי
גלילי פרמזן חצילים עם Chard שוויצרי ונענע טרי נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 387 קלוריות. גשו לסופר וקנו מוצרלה עמוסה במים, רוטב עגבניות, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 75%. מתכונים דומים: גלילי פרמזן חצילים עם Chard שוויצרי ונענע טרי, לחמניות מנגולד שוויצרי, ו גבינת פרמזן בשוויץ.

הוראות

1
מכסים את החלק התחתון ואת הצדדים של כל אחד 2 גדולתושבים עם שכבה 1 של פרוסות חצילים;מפזרים בנדיבות עם מלח גס.המשך פרוסות חצילים שכבות בכל אחדצבע, מפזרים כל שכבה עם coarsesalt, עד כל פרוסות חצילים משמשים.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
2
מקום מסננת מעל קערה גדולה; תן לעמוד לפחות 30 דקות עד 1 שעה. Rinseeggplant פרוסות כדי להסיר עודף מלח; דריםיש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
תנוחת מתלה תנור 5 עד 6 אינץ ' ממקור מחום ומטגן מחממים. קו 3 סדינים אפייה largerimmed עם parchmentpaper. מסדרים פרוסות חצילים ב singlelayer על גיליונות אפייה מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מברשת bothsides של פרוסות חצילים עם שמן זית. גיליון Broil1 בכל פעם עד חצילים פרוסות aretender ומתחיל חום, מתבונןחתיכות והסרת פרוסות חצילים כנדרש אם בישול מהר מדי, 3 עד 4 זעירות בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
5
הסר תבנית אפייה מavenand חציל מגניב בעת הכנת מילוי.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מוסיפים לנשר לסיר ומרתיחים רק עד מכרז, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
מסננים; לשטוף עם coldwater. לסחוט צ 'ארד יבש מאוד, ואז צ' ופקוארסלי. לסחוט צ ' ארד יבש שוב בין מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
Chard שוויצריChard שוויצרי
9
להקציף ביצים קמצוץ של מלח צרוד בקערה בינונית. מערבבים choppedchard, גבינת ריקוטה, 1 פרמזן כוס,מנטה, ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
שמן קל 15 x 10 x 2 אינץ זכוכית bakingdish.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
11
מורחים חצי רוטב עגבניות אפילובחלק התחתון של המנה. מחלקים chard-ricottafilling בין פרוסות חצילים, הצבת about1 כף ערמה מילוי במרכז each. החל מ 1 קצה קצר של כל אחד, looselyroll פרוסות חצילים, מצרף מילוי.סדר לחמניות, צד התפר למטה, על גבי צלחת אפיית רוטב. הכפית שנותרה עם רוטב עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
Chard שוויצריChard שוויצרי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
12
מניחים פרוסות מוצרלה ב singlelayer על לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
13
מפזרים שאריות 1 / 4 גבינת פרמזן כוס. לעשות קדימה: יכול bemade 1 יום קדימה. מכסים בנייר כסף וצינה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
14
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
אופים חצילים
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
לחמניות פרמזן, מכוסות בנייר כסף, ללאחומם דרך, על 30 דקות אם טריה או 40 דקות אם בקירור. Uncoverand לאפות עד חום כתמים ורוטב isbubbling, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
17
מגישים חם.
18
* זמין בסופרמרקטים רבים ובמתמחה חנויות מזון ושווקים איטלקיים.מוצרלה רגיל ניתן להחליף.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
19
בתיאבון