זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. , שהוא מוצק. נסו פשטידת בשר מלוחה, קציץ בשר מתובל, ו בסיס בשר מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מניחים את כל החומרים במעבד מזון ותהליך עד שהתערובת הופכת למשחה חלקה. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
כדי להפוך את המילוי: במחבת סאוט מעל חום בינוני, להוסיף שמן ולאחר מכן את הנקניק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
לטגן את הנקניק, לשבור אותו עם כפית, עד שהוא מבשל דרך וזה הופך חום זהוב. להתקרר מעט ולנקז את השומן. שים נקניק בצד בקערה. שמור מוצרלה וגבינת Asiago על המתנה.
מחממים מחבת גדולה עם שמן, מוסיפים את הפלפלים, בצל, שום מגורען ותבלינים איטלקיים. מבשלים עד ירקות רכים, על 10 דקות. מערבבים את העגבניות והפטריות ומבשלים עוד 5 דקות. אל תבשל יותר מדי את העגבניות. הם צריכים לשמור על צורתם. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשרים
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
כדי להפוך את בצק הביסקוויט: בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח.
מגישים עקף עם ירקות מוקפצים ומפוזר עם גבינה נותרת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
9
מתכון זה סופק על ידי שפים מקצועיים כבר scaled למטה ממתכון בתפזורת המסופקת על ידי מסעדה. השפים FN לא בדקו את המתכון הזה, בפרופורציות שצוינו, ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות שום ייצוג לגבי התוצאות.