גפילטע פיש הוא חלב חינם ו pescatarian מתאבנים. מנה אחת מכילה 95 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 2 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל יהודי. אם יש לכם סלרי, גזר, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: גפילטע פיש, גפילטע פיש אפוי, ו מתכון גפילטע פיש.
הוראות
1
פילה דגים; להפריש. לעטוף את העצמות בבטחה בד גבינה; במקום 8 1/2 ליטר סיר מלאי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ממתק תמנון בריט
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
מים נוספים
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים בצל פרוס, סלרי, גזר, 1 כף מלח, סוכר ומים. מביאים לרתיחה; כיסוי ומבשלים 30 דקות. מסננים נוזלי; להשליך ירקות ועצמות. אפשר לנוזל לחזור לרתיחה.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט Grigio Scarpetta עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.