כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם שמיר, פלפל, פלפל טחון גסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ יין לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קטיפה אדומה כקינוח. מתכונים דומים: Norwegian Gravlax, מתכון גרבלקס נורבגי, ו Gravlax.
הוראות
1
עבור סלמון: פילה סלמון לקצץ. לגרד את העור היטב ולהסיר את כל העצמות (אם בכלל). מערבבים מלח, סוכר ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1
מוסיפים מלח לחלמונים ומערבבים עד שהוא מגיע לעקביות עבה. לאט לשפוך את השמן תוך לטאטא במהירות עד הרוטב הוא עקביות דומה מיונז.מערבבים סוכר, חומץ, פלפל וחרדל לתוך הרוטב. רק לפני השימוש להוסיף את שמיר. הרוטב ישמור במקרר עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ענפי שמיר טריים שנקטפו
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
חותכים את הסלמון לפרוסות דקות ומגישים עם רוטב, תפוחי אדמה מבושלים או לחם וסלט.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.