גרגרי גבינה עם נקניק עוף ופטריות שיטאקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל גרגרי גבינה עם נקניק עוף פטריות שיטאקה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 321 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, רק מעטים מאוד אהבו את ארוחת הבוקר הזו. אם יש לך חמאה, מים, שיבולת שועל מהירה בישול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: נקניק עוף ומחבת פטריות מעל גריסים גבינת עיזים # SundaySupper, תפוחי אדמה חדשים בגריל עם פטריות שיטאקה, שאלוט וגבינת עיזים, ו שאריות סלט רוסטביף עם פטריות שיטאקי וגבינת עיזים רכה.
הוראות
חותכים נקניק לפרוסות בעובי 1/2 אינץ' ; חותכים פרוסות לרבעים.
חותכים גבעולים מפטריות, ואם תרצה, להזמין לשימוש אחר; חותכים כובעי פטריות לפרוסות.
ממיסים 1 כף חמאה במחבת nonstick מעל חום בינוני גבוה; להוסיף נקניק, ו saut 7 דקות או עד השחמה קלה.
מוסיפים כובעי פטריות למחבת, ומטגנים 5 דקות או עד למכרז.
להביא 3 כוסות מים לרתיחה בתנור הולנדי. בהדרגה לערבב שיבולת שועל; לחזור לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 5 דקות או עד מעובה.
מוסיפים 7 כפות שנותרו חמאה וגבינה; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות או עד מומס מעורבב.
הסר מהחום; מערבבים ביצים, רוזמרין, ומלח מתובל עד מעורבב. מערבבים נקניקיות ופטריות; יוצקים תערובת לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 11 - x 7 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 45 עד 50 דקות או רק עד סט.
מפזרים למעלה עם זיתים, אם תרצה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו נקניק עוף מעושן של גרהרד עם תפוחים ושרדונה.