אם יש לך צ'דר, גריסים רגילים, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר במחיר סביר. מתכונים דומים: גבינת שום אפויה עם נקניק, גרגרי גבינה שום, ו גרגרי גבינה שום.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. משמנים צלחת תבשיל 4 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
להביא את המרק, מלח, פלפל, אבקת שום לרתיחה בסיר 2 ליטר. מערבבים את שיבולת השועל ומקציפים עד משולב לחלוטין. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד גריסים עבים, על 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
2 אונקיות צ'דר מגורר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מוסיפים את גבינת הצ ' דר הקוביות, חלב ומערבבים. מערבבים בהדרגה את הביצים והחמאה, ערבוב עד שכולם משולבים.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
הודו מבושל מגורר (או עוף)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנות
4
יוצקים את התערובת לתוך צלחת תבשיל מוכן.
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
5
מפזרים את הצ ' דר הלבן ואופים במשך 35 עד 40 דקות או עד שנקבע.
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. להירגע ריזלינג עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.