תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Gruyère & מרק ירקות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 527 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-33 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך gruyère, חלב, תפוחי אדמה במשקל 175 גרם 6oz, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: מרק ירקות שורש עם עדשים וגרוייר, מאפה ירקות Gruyere, ו ירקות קלויים וקיש Gruyere.
הוראות
1
לשטוף לקצץ את הכרישה, לחתוך ולהשליך חצי העליון הירוק, ולאחר מכן לחתוך דק. מקלפים וקוצצים את הגזר ותפוח האדמה לקוביות קטנות. חותכים דק את הסלרי או שומר למקלות בגודל ביס וקוצצים את הבצל. הירקות צריכים להיות בערך באותו גודל.
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
2
מחממים את החמאה והשמן במחבת בינונית ומזיעים בעדינות את כל הירקות, למעט הברוקולי, עם עלי הקורנית במשך כ -10 דקות, ערבוב מדי פעם עד שהתרכך, אבל לא צבעוני.
מוסיפים את הקמח למחבת ומערבבים במשך דקה עד שהכל הופך דביק, ואז לאט מערבבים את המניה. מביאים לרתיחה, ערבוב עד עבה ואז מוסיפים את החלב, מתבלים היטב ומפחיתים לרתיחה.
המשך להתבשל במשך 10 דקות, ולאחר מכן להוסיף את פרחי ברוקולי ולהמשיך לבשל עוד 5 דקות או עד ברוקולי הוא רק מבושל. כאשר מוכן לשרת, מערבבים ברוב הפטרוזיליה, ואז מצקת את המרק החם לארבע קערות. פזר כל מנה עם הגבינה והפטרוזיליה הנותרת, כדי שהסועדים שלך יתערבבו. Gruyre יתמוסס לתוך מחרוזות, שהוא כל חלק מהקסם שלה.