קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות35
מגזין

גרוייר ומרק ירקות

גרוייר ומרק ירקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Gruyère & מרק ירקות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 527 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 34 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-33 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך gruyère, חלב, תפוחי אדמה במשקל 175 גרם 6oz, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: מרק ירקות שורש עם עדשים וגרוייר, מאפה ירקות Gruyere, ו ירקות קלויים וקיש Gruyere.

הוראות

1
לשטוף לקצץ את הכרישה, לחתוך ולהשליך חצי העליון הירוק, ולאחר מכן לחתוך דק. מקלפים וקוצצים את הגזר ותפוח האדמה לקוביות קטנות. חותכים דק את הסלרי או שומר למקלות בגודל ביס וקוצצים את הבצל. הירקות צריכים להיות בערך באותו גודל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
2
מחממים את החמאה והשמן במחבת בינונית ומזיעים בעדינות את כל הירקות, למעט הברוקולי, עם עלי הקורנית במשך כ -10 דקות, ערבוב מדי פעם עד שהתרכך, אבל לא צבעוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הקמח למחבת ומערבבים במשך דקה עד שהכל הופך דביק, ואז לאט מערבבים את המניה. מביאים לרתיחה, ערבוב עד עבה ואז מוסיפים את החלב, מתבלים היטב ומפחיתים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
המשך להתבשל במשך 10 דקות, ולאחר מכן להוסיף את פרחי ברוקולי ולהמשיך לבשל עוד 5 דקות או עד ברוקולי הוא רק מבושל. כאשר מוכן לשרת, מערבבים ברוב הפטרוזיליה, ואז מצקת את המרק החם לארבע קערות. פזר כל מנה עם הגבינה והפטרוזיליה הנותרת, כדי שהסועדים שלך יתערבבו. Gruyre יתמוסס לתוך מחרוזות, שהוא כל חלק מהקסם שלה.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
מצקתמצקת