קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות8
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג הפסחא
מגזין

גרטן דאופינואז (תפוחי אדמה מסולפים)

גרטן דאופינואז (תפוחי אדמה מסולפים)
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 221 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה מזהב יוקון, פלפל, אגוז מוסקט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: תפוחי אדמה מסולסלים מוקרמים, תפוחי אדמה מסולסלים מוקרמים, ו Gratin Dauphinois (תפוחי אדמה מסולסלים עם גבינה).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177° עם מתלה בשליש העליון של התנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לקלף תפוחי אדמה לחתוך דק לפרוסות עבות 1/8 אינץ', באמצעות מבצעה אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
3
השליכו חלק ירוק כהה של כרישה וחצי לבן וירוק בהיר חלק לאור לאורך. יש לשטוף שכבות מתחת למים זורמים כדי להסיר כל לכלוך וחצץ להתייבש. פרוסה דקה לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
כרישהכרישה
4
מערבבים יחד פלפל לבן ואגוז מוסקט עם 1 3/4 כפיות מלח בקערה קטנה.ממיסים חמאה בסיר כבד קטן על אש בינונית נמוכה ומבשלים כרישה ושום, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לבןפלפל לבן
חמאהחמאה
שוםשום
מוסקטמוסקט
כרישהכרישה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
5
מורחים כרישה ותערובת חמאה באופן שווה בתחתית תבנית האפייה. מסדרים רבע תפוחי אדמה בשכבה חופפת מעט מעל כרישה, ואז לשפוך 1/2 כוס חלב על תפוחי אדמה, ומפזרים קלות עם 1/2 תערובת מלח כפית.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
כרישהכרישה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
שכבה תפוחי אדמה עם תערובת חלב ומלח שלוש פעמים נוספות באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
חלבחלב
מלחמלח
7
מניחים צלחת על תבנית אפייה רדודה ומכסים בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
8
אופים עד תפוחי אדמה הם כמעט במכרז, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
הסר רדיד ויוצקים קרם על תפוחי אדמה. המשך לאפות, חשוף, עד הקרם נספג על ידי תפוחי אדמה העליון הוא זהב כתמים, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום