גריסי גבינת בייקון עם ירוקי קולארד
גריסי גבינת בייקון עם ירוקים של קולארד הוא מתכון דרומי שמגיש 6. מנה אחת מכילה 478 קלוריות , 22 גרם חלבון ו -29 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . זה עובד היטב כארוחת בוקר די זולה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 יאמרו שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . אם יש לכם ציר עוף, שמן זית, ציר עוף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 80% . מתכונים דומים: ירוקי קולארד עם בייקון , לחם ללא גלוטן וללא קמח עם ירוקי קולארד , וירקות קולארד עם שעועית לבנה ונקניק .
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מוסיפים את הבייקון לסיר בינוני על אש בינונית. מערבבים בכף עץ עד שחלק מהשומן מתפורר.
מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לריכוך והבייקון מבושל ופריך, כ-3 עד 5 דקות.
מוסיפים את ציר העוף, החלב ומלח ופלפל לפי הטעם ומביאים לרתיחה.
לאחר הרתיחה, הוסיפו בהדרגה את הגריסים בזרם יציב נמוך, תוך טריפה מתמשכת. מנמיכים את האש לנמוכה ומערבבים לעתים קרובות עד שהנוזל כמעט נספג והגריסים סמיכים, כ-10 דקות.
מוסיפים את הגאודה המעושנת, תוך כדי טריפה כל הזמן כדי להמיס את הגבינה. מערבבים פנימה שמנת כבדה וחמאה. טועמים לתיבול ומוסיפים מלח ופלפל אם צריך.
מפזרים עירית ומגישים מיד עם ה-Collard Greens.
מסירים וזורקים את הגבעולים הקשים ואת הצלעות המרכזיות של הירוקים של הקולר. עורמים את העלים ומגלגלים בחוזקה לגליל. פורסים דק את הקולרדים לסרטים בעובי של כ-1/16 סנטימטר. חזור על הפעולה עם כל הירוקים הנותרים.
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית ומוסיפים את שמן הזית. כשהשמן מנצנץ מוסיפים את השום ומטגנים 30 שניות.
מוסיפים את הירוקים של הקולר, מערבבים במהירות עם מלקחיים ומקפיצים עד ירוק עז, כ-3 עד 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מערבבים את ציר העוף ומבשלים עד שהנוזל מתאדה, עוד 2 דקות.