גרנולה אגוזים II
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל Granolan Nutty השני. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 39 גרם של שומן, וסך הכל 813 קלוריות. 33 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם דבש, שמן canolan, שיבולת שועל התגלגלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: גרנולה אגוזים, גרנולה אגוזים, ו גרנולה אגוזים.
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
בקערה בינונית, לטאטא יחד את השמן, מים חמים ודבש. בקערה גדולה, מערבבים יחד את שיבולת השועל, השקדים, פקאן ואגוזי מלך.
יוצקים את תערובת הדבש לתוך תערובת שיבולת שועל ומערבבים עד שיבולת השועל והאגוזים מצופים באופן שווה.
מורחים את הגרנולה על 2 סדינים אפייה.
אופים במשך 10 דקות, מערבבים, ואופים 10 דקות נוספות, או עד קלוי. אפשר גרנולה להתקרר לחלוטין לפני ערבוב בצימוקים, צימוקים זהובים דובדבנים יבשים. גרנולה תתקשה כשהיא תתקרר. לפרק כל גושים גדולים, ולאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.