קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות31
מגזין

גרנולה פיסטוק משמש מ ' בקרי דגנים מלאים

גרנולה פיסטוק משמש מ ' בקרי דגנים מלאים
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו גרנולה פיסטוק-משמש, California Barley Bowl (מבקרים של דגנים מלאים), ו מנדרינה דבש וריבת לימון מ ' בקרי דגנים מלאים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 163°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף או מחצלת סיליקון.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד את שיבולת השועל, פיסטוקים, פפיטס, שומשום, גרעיני חמניות, מלח, קינמון והל.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניותגרעיני חמניות
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את הוניל, שמן זית וסירופ מייפל ומערבבים לשלב. אני משתמש בידיים שלי בשלב זה, כך שכל החומרים הרטובים ויבשים מעורבבים באופן שווה יחד. להפוך את התערובת על תבנית אפייה מוכן להתפשט בשכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
אופים עד חום ריחני וזהוב, 35 עד 40 דקות. מערבבים כל 15 עד 20 דקות כדי להבטיח את הגרנולה אופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר מהתנור ולתת להתקרר לחלוטין על תבנית האפייה. אם הגרנולה לא נראית חמימה ופריכה כמו שאתה רוצה, היא תתהדק במידה ניכרת כפי שהוא מתקרר. מערבבים את משמשים וג ' ינג ' ר גבישי פעם הגרנולה התקררה. לאחסן במיכל אטום במשך 3 עד 4 שבועות או לקרר עד 6 שבועות (אם קירור, לשמור את משמשים בשקית אטומה נפרדת ולהוסיף אותם כפי שאתה נהנה גרנולה שלך כך שהם לא הופכים קשים ויבשים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®