גרנולה פיסטוק משמש מ ' בקרי דגנים מלאים
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו גרנולה פיסטוק-משמש, California Barley Bowl (מבקרים של דגנים מלאים), ו מנדרינה דבש וריבת לימון מ ' בקרי דגנים מלאים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 163°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף או מחצלת סיליקון.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את שיבולת השועל, פיסטוקים, פפיטס, שומשום, גרעיני חמניות, מלח, קינמון והל.
מוסיפים את הוניל, שמן זית וסירופ מייפל ומערבבים לשלב. אני משתמש בידיים שלי בשלב זה, כך שכל החומרים הרטובים ויבשים מעורבבים באופן שווה יחד. להפוך את התערובת על תבנית אפייה מוכן להתפשט בשכבה אפילו.
אופים עד חום ריחני וזהוב, 35 עד 40 דקות. מערבבים כל 15 עד 20 דקות כדי להבטיח את הגרנולה אופה באופן שווה.
הסר מהתנור ולתת להתקרר לחלוטין על תבנית האפייה. אם הגרנולה לא נראית חמימה ופריכה כמו שאתה רוצה, היא תתהדק במידה ניכרת כפי שהוא מתקרר. מערבבים את משמשים וג ' ינג ' ר גבישי פעם הגרנולה התקררה. לאחסן במיכל אטום במשך 3 עד 4 שבועות או לקרר עד 6 שבועות (אם קירור, לשמור את משמשים בשקית אטומה נפרדת ולהוסיף אותם כפי שאתה נהנה גרנולה שלך כך שהם לא הופכים קשים ויבשים.