קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות31
מגזין

גרנולה פיסטוק משמש מ ' בקרי דגנים מלאים

גרנולה פיסטוק משמש מ ' בקרי דגנים מלאים
זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו גרנולה פיסטוק-משמש, California Barley Bowl (מבקרים של דגנים מלאים), ו מנדרינה דבש וריבת לימון מ ' בקרי דגנים מלאים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 163°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף או מחצלת סיליקון.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד את שיבולת השועל, פיסטוקים, פפיטס, שומשום, גרעיני חמניות, מלח, קינמון והל.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניותגרעיני חמניות
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאסגרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את הוניל, שמן זית וסירופ מייפל ומערבבים לשלב. אני משתמש בידיים שלי בשלב זה, כך שכל החומרים הרטובים ויבשים מעורבבים באופן שווה יחד. להפוך את התערובת על תבנית אפייה מוכן להתפשט בשכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
אופים עד חום ריחני וזהוב, 35 עד 40 דקות. מערבבים כל 15 עד 20 דקות כדי להבטיח את הגרנולה אופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר מהתנור ולתת להתקרר לחלוטין על תבנית האפייה. אם הגרנולה לא נראית חמימה ופריכה כמו שאתה רוצה, היא תתהדק במידה ניכרת כפי שהוא מתקרר. מערבבים את משמשים וג ' ינג ' ר גבישי פעם הגרנולה התקררה. לאחסן במיכל אטום במשך 3 עד 4 שבועות או לקרר עד 6 שבועות (אם קירור, לשמור את משמשים בשקית אטומה נפרדת ולהוסיף אותם כפי שאתה נהנה גרנולה שלך כך שהם לא הופכים קשים ויבשים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה