קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

גרנולה פירות ואגוזים (גרנולה של כריסי)

גרנולה פירות ואגוזים (גרנולה של כריסי)
זקוק לארוחת בוקר ללא גלוטן, ללא חלב וידידותית ל-fodmap ? גרנולת פירות ואגוזים (גרנולה של כריסי) יכולה להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 637 קלוריות , 12 גרם חלבון ו -19 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שקדים, סירופ מייפל, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פרי ואגוזים פריך , ארוחת בוקר של קוסקוס פירות ואגוזים , ולחם אגוזים פירות .

הוראות

1
מחממים תנור ל-325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
יוצקים את שיבולת השועל לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
הוסף שקדים, קינמון, אבקת קקאו, מלח, סוכר חום ופירות יבשים לתוך שיבולת השועל בהתאמה, תוך ערבוב כל אחד לתוך התערובת לפני הוספת הבא.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
כָּתֵףכָּתֵף
פירות יבשיםפירות יבשים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מערבבים סירופ מייפל ותמצית וניל יחד בקערה קטנה. בעזרת מרית גומי, הוסיפו את תערובת סירופ מייפל-וניל לחומרים היבשים שלכם. מקפלים את השניים יחד עד לתערובת וכל החומרים היבשים מצופים היטב.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
אופים בתנור שחומם מראש כ-20 דקות, מערבבים וממשיכים לאפות עד להזהבה, כ-25 דקות נוספות. מניחים בצד להתקרר מעט, כ-20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מקפלים בעדינות שוקולד צ'יפס לתוך תערובת הגרנולה, ומאפשרים לשוקולד לצפות את הגרנולה כשהיא נמסה מעט. מצננים לחלוטין לפני האחסון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן