גרנולה תוצרת בית
אם יש לך בערך 30 דקות כדי לבלות במטבח, גרנולה תוצרת בית עשוי להיות סופר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 795 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 6. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מלח כשר, דבש, אגוזי פקאן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מתכונים דומים: 20 + גרנולה ביתית: גרנולה שוקולד קלה ועוד, גרנולה תוצרת בית, ו גרנולה תוצרת בית.
הוראות
מסדרים את המדפים במרכז התנור ומחממים את התנור ל -325 מעלות צלזיוס.
זורקים את שיבולת השועל, שבבי הקוקוס, המשמשים והפקאנים בקערה גדולה.
מקציפים יחד את הסוכר החום, שמן הקנולה, סירופ המייפל, הווניל ו -1 / 4 כפית מלח בקערה שנייה ומזלפים מעל תערובת שיבולת השועל. מערבבים היטב כך שהכל מצופה באופן שווה. השתמש בידיים שלך כדי לזרוק וודא שכל חתיכת שיבולת שועל מכוסה.
מורחים את התערובת בשכבה אחידה על תבנית עם מסגרת.
אופים עד להזהבה וחום, 15 דקות, מסובבים את מגש האפייה באמצע האפייה ומערבבים את הגרנולה בכף כך שהיא תתבשל בצורה אחידה.
מוציאים מהתנור ומוסיפים לקערה גדולה כדי שתפסיק לבשל.
מניחים להתקרר לפני ההגשה.
מגישים מעל קערה של יוגורט דבש מהיר לתקן העליון עם פירות יער.
שלב בקערה את היוגורט,הדבש והקינמון.