קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות42
ציון בריאות1
מגזין

ג'וניפר גריסיני

ג'וניפר גריסיני
אם יש לך שמרים, שמן זית, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 17%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : Uniper Grissini (מקלות לחם פריך ארוכים), Grissini, ו Grissini עם Prosciutto.

הוראות

1
בקערה גדולה, מערבבים את המים עם 1/2 כוס קמח, דבש ושמרים.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
בואו לעמוד עד קצף, על 10 דקות. מערבבים את 1 1/2 כוסות הקמח הנותרים, שמן הזית, ערער ומלח ללוש עד לצורת בצק חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
3
מעבירים את הבצק לקערה משומנת קלות, מכסים בניילון נצמד ומניחים לעמוד במקום חם עד להכפלת נפח, כ -1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
5
קו 3 דפי אפייה גדולים עם נייר קלף. אגרוף למטה את הבצק ולחתוך אותו ל 4 חתיכות שוות. על משטח עבודה משוריין, מגלגלים כל פיסת בצק למלבן בגודל 6 על 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
חותכים את המלבנים לאורכם לרצועות 1/2 אינץ ' רחב. מסדרים את הרצועות על הסדינים מוכנים ומפזרים קלות עם פלפל קאיין.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
7
בואו לעמוד עד נפוח, כ -15 דקות.
8
אופים את grissini במשך כ 15 דקות, עד חום זהוב; לעבור את המחבתות באמצע אפייה.
מרכיבים שתצטרך
GrissiniGrissini
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
תן לגריסיני להתקרר ולפריך על תבנית האפייה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
GrissiniGrissini
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ