ג'ין-And-Orange-מיץ-Braised Endives נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 164 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו דבש, בצל ירוק, מיץ תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: ג'ין-ומיץ תפוזים-צמות, ברווז וייטנאמי מטוגן במיץ תפוזים מתובל, ו שעועית ירוקה וצנוניות מטוגנות במיץ תפוזים.
הוראות
1
בכל אחד 2 מחבתות גדולות, חום 1/2 כפות של שמן זית כתית.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את החצאים endive, לחתוך צדדים למטה, ומבשלים על חום מתון עד משחימים בעושר, על 5 דקות. יוצקים לאט 1/4 כוס ג ' ין לתוך כל מחבת ומבשלים עד שהוא מופחת בחצי. הפוך את endives מעל, מתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי ולהוסיף 1/2 כוס מיץ התפוזים לכל מחבת. מכסים ומבשלים על אש נמוכה, פונה פעם אחת, עד endives הם מכרז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
להעביר את endives מטוגנת למגש חם, לחתוך את הצדדים.
4
יוצקים את הנוזל מאחד המחבתות לתוך השני.
5
מוסיפים את החמאה והדבש ומרתיחים על חום גבוה עד סירופי, כ 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
6
יוצקים את הרוטב על endives ומקשטים עם בצל ירוק פרוס זרעי דלעת קלוי.