ג'ינג'ר-אפרסק סודה
סודה ג'ינג'ר-אפרסק יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 211 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 160 אוהדים. אם יש לכם סוכר, מי סודה, אפרסק gushy, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10% נסו סודה אפרסק ותות, אפרסק ולימון ורבנה סודה, ו ג'ינג'ר לימון סודה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הסירופ, בסיר, לשלב את המים, סוכר, וג ' ינג ' ר על חום בינוני נמוך ומערבבים עד הסוכר מומס.
הסר מהחום, הכיסוי והתלול בטמפרטורת החדר במשך כ -30 דקות.
יוצקים את הסירופ דרך מסננת בסדר רשת כדי להסיר את הזנגביל, לחיצה על כל הטעם מתוך זנגביל עם החלק האחורי של כף נגד המסננת.
העברה לצנצנת או מיכל אחסון אחר, כיסוי, ומקרר עד מקורר היטב.
באופן שווה להפיץ את פרוסות אפרסק בין המשקפיים. בזהירות לרסק את האפרסקים עם קצה כף עץ כדי לשחרר את המיץ שלהם.
יוצקים על 2 כפות סירופ מקורר על האפרסקים בכל כוס. (ניתן לאחסן את הסירופ הנותר במקרר עד 2 שבועות.)
מוסיפים קוביות קרח ולאחר מכן מעל כל כוס עם סודה.
מערבבים כל משקה עם קש או כף כדי להפיץ את הסירופ, מיצי אפרסק ופיסות אפרסק באופן שווה. לצוף כמה עלי נענע על כל מנה, ולאחר מכן לשרת באופן מיידי (במיוחד בימים חמים באמת).