ג'ינג'ר וניל פרו יו עם קומפוט אפרסק
ג'ינג'ר וניל פרו עם קומפוט אפרסק עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 201 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פודינג וניל דל שומן, תמצית ונילן, ג'ינג'ר מגובש ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו אגס קומפוט עם ג'ינג'ר, וניל וליים, סבתא סמית תפוח ג'ינג'ר קומפוט + יוגורט וניל צרפתי, ו עוגת אפרסק וניל-ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, להקציף יחד יוגורט, פודינג, ג ' ינג ' ר גבישי, דבש וניל עד חלקה. להקפיא עד מוצק, 4 עד 6 שעות.
הסר מן המקפיא להפשיר מעט, 15 דקות. בסיר בינוני, להביא אפרסקים להרתיח נמוך, 1 כף מים, סוכר, זנגביל טרי וקינמון; להפחית את החום ומבשלים עד שהעיבוי נוזלי אפרסקים להתרכך מעט, 4 עד 5 דקות.
הסר מהחום; תן להתקרר. במעבד מזון, לעבד תערובת יוגורט פודינג קפוא עד חלקה. מחלקים הלוך ושוב יו אפרסק קומפוט בין 6 קערות; מפזרים קינמון.