קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

ג'ינג'ר לחם נאנימו בר Nanaimo Bars

ג'ינג'ר לחם נאנימו בר Nanaimo Bars
ג'ינג'ר לחם נאנימו בר (Nanaimo Bars) זנגביל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 163 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. גשו לסופר וקנו קוקוס, חמאה, אבקת פודינג לציפורים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה מושלם עבור חג המולד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו ברים Nanaimo, ברים Nanaimo, ו ברים Nanaimo (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן את השכבה התחתונה: להמיס את החמאה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים עוגיות מתפוררות, קוקוס ופקאנים. מערבבים עד בשילוב. לחץ למטה בחוזקה לתוך מחבת מרופדת היטב קלף 8-x 8 אינץ'; נסה לעשות את התערובת שטוחה ככל האפשר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
בואו מגניב במשך כ -30 דקות.
4
הכן את השכבה האמצעית: במערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, קרם החמאה, קרם, אבקת פודינג, ואת הסוכר' קונדיטורים יחד עד קל מאוד ורך.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
אבקת פודינגאבקת פודינג
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
5
מורחים על השכבה התחתונה, דואגים להפיץ אותו שטוח באופן שווה ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
מניחים את המחבת במקרר בזמן שאתה מכין את הציפוי.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הכן את השכבה העליונה: בסיר בינוני או דוד כפול, להמיס את השוקולד הלבן על אש נמוכה עד שהוא pourable.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת1 כפית בתוספת 2 כפות חמאה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
8
הסר מהחום.
9
יוצקים אותו על השכבה השנייה (האמצעית) ומפיצים אותו בעדינות עם מרית כדי להבטיח כיסוי אפילו (אבל לעבוד בזהירות, כי השוקולד החם יתחיל להגדיר במהירות ברגע שהוא פוגע בשכבה המצוננת למטה, ואם אתה חזק מדי, תוכל לקרוע את שכבת פודינג עדין.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
מיד לאחר הוספת ציפוי שוקולד לבן, מקשטים עם עוגיות מתפוררות נוספות. להבקיע את הסורגים כדי להפוך את חיתוך אותם קל יותר פעם שוקלד קובע. צמרמורת במשך 30 דקות או עד הציפוי מוגדר לפני חיתוך לתוך הסורגים.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)