קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

ג'ינג'ר-צ' ילה הים בס עם עגבניות בגריל

ג'ינג'ר-צ' ילה הים בס עם עגבניות בגריל
בס ים ג'ינג'ר-צ' ילה עם עגבניות בגריל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 329 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שמן canolan, פילה בס צ'יליאני, פלחי סידוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: בס בגריל עם עגבניות חמאה, דג בס צלוי עם עגבניות קלויות ואספרגוס, ו עגבניות עם זנגביל, לימון וצ'ילה.

הוראות

1
במכתש, לשלב את הג ' ינג 'ר, צ' ילי וקורט של מלח קילו למשחה. מערבבים 2 כפות של השמן ומעבירים לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
הנח את הדג על משטח עבודה, צד עור למטה. באמצעות סכין חדה, לעשות 3 ארוך, חתכים רדודים על פני התבואה בכל פילה. לשפשף את הדגים בכל רחבי עם מחצית ממרח ג ' ינג 'ר-צ' ילה, עובד חלק ממנו לתוך החתכים.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מעבירים את הדג למגש, מכסים ומקררים במשך 1 שעה או לילה. מקררים את הדבק ג ' ינג 'ר-צ' ילה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
מסדרים את פרוסות העגבניות על מגבות נייר כדי לנקז בקצרה; מלטפים את צמרות יבש. מברשת קלה מחבת גריל nonstick עם שמן ולהגדיר אותו על חום גבוה בינוני. מתבלים את הדג במלח ומוסיפים אותו למחבת, עור כלפי מעלה. גריל הדגים על חום בינוני גבוה עד הזהב וקשוח על הקרקעית, על 5 דקות. הפעל את הדגים, להפחית את החום עד מתון ומבשלים עד הדג מבושל דרך והבשר מתחיל להתקלף, 4 עד 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להעביר את הדג למגש, לכסות באופן רופף עם נייר ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
מחק את מחבת הגריל.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
7
מברישים את העגבניות עם הדבק ג ' ינג 'ר-צ' ילה הנותרים, מתבלים במלח ומבשלים במחבת הגריל על חום גבוה בינוני עד השחמה, כ 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
8
מגישים את הדג עם עגבניות ופלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
9
המלצת יין: מנה זו יש ביס ג ' ינג 'ר-צ' ילה הטוב ביותר בשילוב עם טארט סוביניון בלאן מבוסס בורדו בלאן, כגון מצנפת Chteau Entre-Deux-Mers 1998.
מרכיבים שתצטרך
סוביניון בלאןסוביניון בלאן
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.