ג'לאטו רימונים
ג'לאטו רימונים נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 70 גרם של שומן, וסך הכל 1162 קלוריות. מתאים ל-2 מנות. אם יש לכם לקשט: זרעי רימון, שמנת כבדה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. נסו ג'לאטו רימונים, איזה טעם של ג'לאטו אתה? גלידת קוקוס ואגוזים, ו סלט רימון, אגס ופיסטוק עם רוטב רימונים שמנת + תפריט שבועי (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף יחד שמנת, חלב, סוכר, קורנפלור, ומלח בסיר 2 1/2 - עד 3 ליטר כבד. מביאים לרתיחה מעל חום מתון, לטאטא מדי פעם, ואז להרתיח, לטאטא, 2 דקות.
הסר מהחום ולהקציף במרכיבים הנותרים.
העברה לקערה וצינה, חשופה, עד קר, לפחות 1 שעה.
להקפיא במכונת גלידה, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום ולשים במקפיא להקשיח, לפחות 2 שעות.
לרכך ג ' לאטו מעט במקרר, כ -20 דקות, לפני ההגשה.
* תערובת שמנת (לפני חביצה) יכול להיות מקורר, מכוסה, עד 1 יום קדימה.* ג ' לאטו שומר 1 שבוע.