קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות50
ציון בריאות1
מגזין

ג'לי סמבוק

ג'לי סמבוק
מתכון ג'לי סמבוק יכול להתבצע בערך 3 שעות. מתכון זה מספק 50 מנות. עם 90 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1130 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש elderberries, מיץ לימון, surejell פקטין, וסוכר מגורען. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן לקטו אובו צמחוני, דיאט. זה עובד טוב כמו תבלין. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). ג'לי סמבוק, בטח.ג'לי סמבוק, ו CERTOÂ ® ג'לי סמבוק דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
יש לשטוף את אשכולות הסמבוק: לשטוף אשכולות סמבוק ביסודיות. אני מוצא שהדרך הקלה ביותר לעשות זאת היא לשים אותם בכיור המטבח שלי, ולמלא אותו במים.
מרכיבים שתצטרך
ElderberriesElderberries
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2
אם קטפתם את האוכמניות שלכם, לעתים קרובות יש חרקים או עכבישים קטנים שיגיעו לפני השטח, אז שימו לב אליהם.
מרכיבים שתצטרך
ElderberriesElderberries
סכין קילוףסכין קילוף
3
הפשטו את האוכמניות מגבעוליהן: עבודה מעל קערה גדולה, עבודה על אשכול קטן אחד בכל פעם, גרפו בעדינות את אצבעותיכם או את הקוצים של מזלג על פני האשכולות כדי לעקור את הגרגירים מהגבעולים.
מרכיבים שתצטרך
ElderberriesElderberries
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
השתמש בעיקר פירות יער כי הם כחולים לחלוטין או שחורים. כמה פירות יער ירוקים בשלים הם בסדר; יש להם יותר פקטין, כולל אותם יעזור להגדיר ג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
פקטיןפקטין
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
5
עבור כל אצווה של ג 'לי, לאסוף 3 ק" ג של elderberries de-stemmed (כ 8 עד 10 כוסות).
מרכיבים שתצטרך
ElderberriesElderberries
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
6
שים את elderberries בסיר ולהביא לרתיחה: 
מרכיבים שתצטרך
ElderberriesElderberries
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מניחים פירות יער בסיר גדול למחוץ עם מחית תפוחי אדמה לשחרר כמה מיצים. להפוך את החום בינוני ולהמשיך למחוץ כמו התערובת מתחממת עד לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
לאחר פירות יער ומיצי שלהם להגיע לרתיחה, להפחית את החום נמוך ולתת פירות יער להתבשל במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
9
הסר מהחום.
1
מניחים מסננת בסדר רשת גדולה, או 4 שכבות של גזה, על סיר.
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
לאט להעביר את פירות יער מעוכים ומיץ על המסננת כדי לסנן את המיץ לתוך הסיר.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
תן מאמץ במשך שעה.
4
צנצנות שימורים: תצטרך 5-6 8-אונקיה שימורים צנצנות ומכסים. שוטפים את הצנצנות ומניחים על תבנית אפייה, למעלה, בתנור.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
חום במשך 10 דקות ב 93° כדי לעקר את הצנצנות.
6
כדי לחטא את המכסים, להביא קומקום של כמה כוסות מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
7
מניחים מכסים בקערה רדודה ושופכים עליהם את המים הרותחים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מתוך המיץ: תצטרך 3 כוסות מיץ כדי להפוך אצווה אחת של ג ' לי אם באמצעות MCP או בטוח
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
9
ג ' לי פקטין.**
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
10
כל סכום יותר מזה אתה יכול להזמין להכנת סירופ, או להוסיף אצווה אחרת עבור ג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
1
מניחים 3 כוסות מיץ לתוך סיר גדול, צדדי גבוה, רחב (8-ליטר).
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את מיץ הלימון ואת הפקטין. מביאים לרתיחה בחום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
פקטיןפקטין
1
להוסיף 4 1/2 כוסות סוכר 1/4 כפית חמאה. מערבבים עם כף עץ. מביאים לרתיחה שוב. צפה בסיר כמו התערובת תהיה קצף במידה ניכרת. ייתכן שיהיה עליך להנמיך את החום קצת כדי לשמור על הקצף מרתיחה מעל הסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
אגב, הסיבה שאנחנו מוסיפים כמות קטנה של חמאה היא שזה עוזר לשמור על התערובת מ רותחים עד גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3
מרתיחים את התערובת, ואז לשפוך לתוך צנצנות שימורים: ברגע שהתערובת מגיעה לרתיחה מתגלגלת כי אתה לא יכול להפחית על ידי ערבוב, לצפות בשעון.
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
4
בדיוק 2 דקות, להסיר מחום לשפוך תערובת לתוך צנצנות שימורים עד 1/4 אינץ ' של headspace מן השפה.
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
5
שימורים מאובטח צנצנות עם מכסים: לנגב את החישוקים עם מגבת נייר לחה.
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6
מניחים מכסים על צנצנות וטבעות כדי לאבטח.
7
אם אתה רוצה, כדי להבטיח חותם טוב כדי להגן מפני עובש (כל חיידקים מזיקים פוטנציאלית כבר יושמדו על ידי ריכוז הסוכר של ג ' לי), אתה יכול לעבד את הצנצנות באמבט מים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
8
כדי לעשות זאת, לשים מדף מהביל בתחתית סיר גדול וגבוה. ממלאים את הסיר באמצע הדרך עם מים (מספיק כדי לכסות צנצנות עם אינץ ' או שניים של מים כאשר בסיר), מביאים לרתיחה, בעדינות למקם את הצנצנות בסיר (עוזר להשתמש מרים צנצנת, מלקחיים, או ללבוש כפפות גומי), להרתיח במשך 5 דקות, ולהסיר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
בואו מגניב. כמו ג ' לי מתקרר אתה צריך לשמוע קול נפץ כמו חותם עפעפיים.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
10
** שים לב אלה הם ההנחיות של הוראות תיבת פקטין. גיליתי שלפעמים אפילו חצי מכמות הפקטין תגרום לג ' לי להיקבע, אם כי אולי לא מוצק כמו כל הסכום.
מרכיבים שתצטרך
פקטיןפקטין
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')