קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות7
מגזין

ג'לי עכביש כתום שוקולד

ג'לי עכביש כתום שוקולד
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-10 דקות. אם יש לך מיץ תפוזים חלק, ג'לטין, שוקולד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה טוב. ג'לי תפוזים וחמוציות - טבעי לחלוטין ללא סוכר מזוקק, אספרסו וג'לי שוקולד, ו ג'לי מייפל ברנדי מצופה שוקולד עם אגוזים דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים את מיץ התפוזים במחבת בגודל בינוני עד שכמעט רותחים. מכסים את הג ' לטין במים קרים ועוזבים במשך 5 דקות עד ספוגי והתרכך. לסחוט כל עודף מים. קח את המחבת את החום ומערבבים את הג ' לטין עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
תן לתערובת להתקרר קצת, ואז לחלק בין 10 מנות הגשה.
3
מניחים במקרר לפחות 5 שעות, או רצוי בין לילה.
4
מכסים תבנית אפייה עם קלף אפייה. ממיסים את השוקולד במיקרוגל (1-2 דקות צריך לעשות את זה) או בקערה להגדיר על מחבת קטנה של מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
יוצקים את השוקולד נמס לתוך שקית מקפיא קטנה. לעשות שקית צנרת על ידי חיתוך חתיכה זעירה של פינה אחת. עכשיו צינור החוצה 10 צורות קורי עכביש על קלף האפייה: צינור מעגל עם מעגל קטן יותר בפנים, ואז קווי צינור יוצאים מהמרכז כמו החישורים של גלגל.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
6
מניחים קורי עכביש שוקולד במקרר להקשיח. ממש לפני ההגשה, בזהירות לקלף כל קורי עכביש מן הקלף ומניח על גבי ג ' לי.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')