ג'לי שום
הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. אם יש לכם שיני שום, פקטין נוזלי, חומץ מזוקק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 6% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו ג'לי שום, ג'לי שום, ו חמאת בוטנים מזוגגת וסופגניות ג'לי...עם ריבת תות-ריבס צ' יה (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון או בלנדר, למזג את השום ו 1/2 כוס חומץ עד חלקה. בסיר 6 עד 8 ליטר, לשלב את תערובת השום, נשאר 1 1/2 כוסות חומץ וסוכר. על חום גבוה להביא את התערובת לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להוסיף במהירות את הפקטין. להחזיר את התערובת לרתיחה ומרתיחים קשה במשך 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מיד למלא חמש, צנצנות חצי ליטר מעוקרות עם ג 'לי, משאיר שטח ראש 1/4 אינץ'. נגב את צמרות הצנצנת וחוטים נקיים.
מניחים מכסים איטום חמים על צנצנות ולהחיל את הבורג על טבעות באופן רופף. תהליך במים רותחים בסיר שימורים עמוק במשך 5 דקות.
הסר את הצנצנות להתקרר לחלוטין. להדק את טבעות בורג צנצנת כדי להשלים את תהליך האיטום.