ג'לפנוס כבוש (אסקבצ'ה)
חלפיניו כבושים (Escabeche) עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 0 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 32 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, ומתכון טבעוני מגיש 40 . אם יש לך פלפלים חלפיניו צ'ילה, שמן זית כתית מעולה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו Jalapeños ב Escabeche, Escabeche (ירקות כבושים), ו Escabeche (דגים עם ירקות כבושים) (מתכונים דומים).
הוראות
תכיני את הצ 'ילי, תשטפי את הצ' ילי ותשאירי את הגבעולים שלמים.
חותכים צלב בקצה הקצה של כל צ 'ילה, כך שהחומץ יוכל לחדור את הצ' ילי.
מחממים שמן זית במחבת גדולה ועמוקה.
מוסיפים את הצ ' ילי, בצל, גזר, כרובית אם משתמשים, ושום. מטגנים מעל חום בינוני במשך כ -10 דקות, הופכים אותם מדי פעם.
מוסיפים חומץ, מלח, מפרץ, אורגנו, מרז ' ורם, טימין, סוכר, מביאים לרתיחה:
מוסיפים את החומץ, המלח, עלי המפרץ, אורגנו מיובש, אזובית, טימין וסוכר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים במשך 10 דקות.
ודא צ ' ילי מבושל לחלוטין דרך לפני שימורים. אתה יודע שהם מבושלים כאשר הם כבר לא ירוק תוסס, אבל ירוק זית משעמם.
לארוז צנצנות עם ירקות, העליון עם נוזל בישול: לארוז 4 עד 5 צנצנות מעוקרות בגודל ליטר עם צ ' ילי וירקות. למעלה עם חומץ בישול נוזלי חותם.
לעבד באמבט מים חמים במשך 10 דקות.
לאחר שנפתח, יכול לשמור על אחד עד חודשיים במקרר.