ג'מבו מייפל-פקאן סקון
מתכון ג'מבו מייפל-פקאן סקון מוכן בערך 50 דקות והוא בהחלט סופר צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל סקוטי. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 402 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. גשו לסופר וקנו קליפת תפוז, אגוז מוסקט, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 36%. הציון הזה די גרוע. נסו מאפינס בננה-פקאן ג'מבו, מאפינס פקאן דלעת ג'מבו, ו מאפינס פקאן מייפל עם זיגוג מייפל (דל פחמימות) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות פ. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
שלב את חלב החמאה והווניל בקערה קטנה והניח בצד.
מכניסים את הקמח, הסוכר המגורר, אבקת האפייה, הסודה לשתיה, גרידת התפוז, אגוז המוסקט, הקינמון ו -1 / 2 כפית מלח למעבד מזון ודופק עד לאיחוד.
מוסיפים את החמאה וממשיכים לדופק עד שהתערובת נראית כמו ארוחה משובחת.
מוסיפים את פקאן ודופק פעם אחת.
מוסיפים את תערובת החלב ואת הדופק 3 או 4 פעמים, או עד שהתערובת רק לחה. (אל תערבב יתר על המידה או שהסקונס יהיה קשה.)
הופכים את הבצק על משטח מקומח קלות ולשים בעדינות עד שהוא פשוט יוצר כדור.
מעבירים לתבנית האפייה המוכנה וטופחים לסיבוב 8 אינץ 'בעובי של כ -3 / 4 אינץ'. (להכנת סקונס בודדים, חותכים ל -8 טריזים ומרווחים זה מזה על תבנית האפייה.)
מברישים בחלב חמאה ואופים עד להזהבה, כ-25 דקות.
תן מגניב 2 דקות על גיליון אפייה, ולאחר מכן להעביר את המדף כדי להתקרר לחלוטין.
מערבבים את הסוכר של הקונדיטורים, סירופ המייפל וקורט מלח בקערה קטנה עד לקבלת תערובת חלקה.