תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Jambalayan שרימפס מפרץ. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 40 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 649 קלוריות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל ירוק, צרור טימין, פלפלים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -42 דקות. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. נסו אורז Jambalaya חוף המפרץ, שרימפס הדר בסגנון המפרץ, ו שרימפס וגריסים של חוף המפרץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור מלאי השרימפס: לזרוק את קליפות שרימפס בסיר גדול ולמלא במים. מביאים את המים לרתיחה, לכבות את החום ולתת לשבת לפחות 15 עד 20 דקות, אם כי ארוך יותר הוא בסדר. מסננים את הפגזים וזורקים.
מוסיפים את andouille ומבשלים 4 עד 5 דקות, או עד הנקניק מתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.
גבינת זרלה מגוררת חלקית
5
מוסיפים את הפלפלים, הסלרי והבצל למחבת, מתבלים במלח וקמצוץ פלפל אדום מרוסק. מבשלים 7 עד 8 דקות או עד שהתערובת התרככה והיא ארומטית מאוד. לזרוק את השום ולבשל במשך 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.