דבש-בירה מטוגן צלעות
דבש-בירה מטוגן צלעות נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 1123 קלוריות, 89 גרם חלבון, ו 54 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 43% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ראש לחנות ולקחת חומץ סיידר, מלח, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בסוכר החום אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם חום-סוכר קילו עוגות עם חום-חמאה זיגוג כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -40 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הציון הזה מוצק. נסו צלעות קצרות מטוגנות בבירה, צלעות מטוגנות עם צדפות, ו צלעות קצרות עם בירה עם גרמולטה כתומה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את הסוכר החום, הפלפל והמלח; לשפשף מעל צלעות.
מניחים את צלעות העצם כלפי מטה על מתלה בתבנית צלייה רדודה גדולה.
שלב בירה וחומץ; יוצקים סביב צלעות. כף מעט מתערובת הבירה מעל צלעות.
מכסים בחוזקה בנייר כסף ואופים ב 325 1 שעה. מנמיכים את האש ל 250; אופים 2 שעות יותר או עד שהם רכים.
הרטיבו מגבת נייר בשמן בישול; בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה מצפים קלות את מתלה הגריל.
מסננים צלעות. צולים, מכוסים, על אש בינונית במשך 10-15 דקות או עד להשחמה, הופכים וצולים מדי פעם ברוטב ברביקיו.
מגישים עם רוטב הברביקיו שנותר.