דבש-טימין סלט קיץ
דבש-טימין סלט הקיץ הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 465 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 35 גרם שומן. אם יש לכם טימין, שמן זית, אנדיב בלגי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. נסו סלט אגס צלוי בדבש עם טימין ורוטב וריוס, סלט אגס צלוי בדבש עם טימין וריוס, ו דג חרב בגריל וסלט חצילים עם דבש-טימין ויניגרט (מתכונים דומים).
הוראות
נקטרינות בור, בורות שימור; קוצצים גס נקטרינה אחת. במחבת 2-3 ליטר מעל חום גבוה, לשלב בורות נקטרינה קצוצה עם דבש, ספרי קורנית, ו 2 כוסות מים. מרתיחים, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל מצטמצם 1/3 כוס, כ 20 דקות; לשפוך דרך מסננת בסדר למדידת זכוכית.
תנו לסירופ להתקרר כ-10 דקות.
לטאטא מיץ לימון וחרדל לתוך סירופ; לאט לשפוך שמן, לטאטא עד emulsified.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
חותכים נקטרינות שנותרו ולשלב בקערה גדולה עם אנדיב, עירית, ושאלות. בעדינות לערבב ברוטב.
מחלקים סלט בין שש צלחות. לעטוף prosciutto באופן שווה על מנות ומפזרים עלי טימין, ארוגולה, ושקדים.