דבש-ממתק חמאה
ממתק ריבת דבש יכול להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 30 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני מספק מנה 117 . אם יש לך מים, סוכר מגורען, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 25 דקות. נסו ממתק חמאה קשה, בוטנים קלויים ודבש רכים ולעיסים ועוגיות שבבי חמאה, ו חמאת בוטנים בטעם דבש קלוי חמאה לבנה שוקולד (ללא גלוטן) (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים פיסת נייר קלף כדי להתאים את החלק התחתון של צלחת אפייה 13 על 9 אינץ'. קו הצלחת עם הקלף כך שהוא מניח חלק ושטוח. מעיל את הקלף ואת הצדדים של צלחת האפייה עם שכבה דקה של תרסיס בישול או חמאה; בצד.
מניחים את הסוכרים, מים וסירופ תירס בסיר גדול על חום בינוני ומערבבים עד שהסוכרים נמסים, כ -10 דקות. לצרף מדחום ממתקים לסיר ולבשל את התערובת, מבלי לערבב, עד שהוא מגיע 132°, על 20 עד 25 דקות. בינתיים לחמם את התנור ל350 ולסדר מתלה באמצע.
מוסיפים את החמאה הנמדדת, הדבש והמלח ומבשלים, תוך ערבוב מתמיד עם כף עץ או מרית סיליקון, עד שהתערובת מגיעה ל -300°F, כ -10 עד 12 דקות. (התערובת תהיה להבהיר בצבע ולהיות קצף.)
הסר את המחבת מהחום ומערבבים את הוניל (הוא עלול לגמגם מעט).
יוצקים את התערובת לתוך המנה מוכן בשכבה אפילו ולתת לו להתקרר עד שנקבע מעט, על 15 דקות.להפוך את הממתקים החוצה על קרש חיתוך נייר בצד למעלה. לקלף ולהשליך את נייר הקלף. להבקיע את הממתקים לריבועים 1 אינץ', חיתוך כשלושה רבעים של הדרך. (אם הממתקים שלך קשה מדי לחתוך דרך, למקם אותו בתנור על תבנית אפייה עד מעט מתרכך, על 5 דקות, ציון שוב.)
תן לממתקים להתקרר עד שכמעט התקשה לחלוטין, כ -3 דקות יותר. לפרוץ לריבועים. (אם הריבועים לא בקלות לפצח, לתת את הממתקים להתקרר במשך 1 עד 2 דקות יותר.) לאחסן בטמפרטורת החדר במיכל אטום, בשכבות מחולקות על ידי נייר קלף, עד 2 שבועות.