דבש ספייס רוסט טורקיה עם תפוח פקאן מלית
דבש ספייס רוסט טורקיה עם מילוי פקאן תפוח עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 77 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 802 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו-50 דקות. גשו לסופר וקנו הודו, אבקת צ'ילי, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. נסו הודו צלוי עם פקאן, נקניק וערמונים מלית & שאלוט צלוי, הודו תפוח פקאן מלית, ו בשר חזיר צלוי עם תפוח-פקאן מלית ורוטב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-325F. החל מפתיחה אחורית של טורקיה, מפרידים בעדינות את העור משד טורקיה, באמצעות אצבעות. בקערה קטנה, מערבבים יחד דבש, 2 כפות חמאה מומסת, אבקת צ ' ילי, allspice וכמון; מברשת חצי תערובת על שד טורקיה מתחת לעור (מילואים הנותרים תערובת דבש).
בתנור הולנדי 4 ליטר, להמיס 1/4 כוס חמאה על חום בינוני גבוה. לבשל פקאן בחמאה 1 עד 2 דקות, ערבוב מדי פעם, עד קלוי קלוי. מערבבים קלות בתפוח, מלית לערבב ומיץ תפוחים עד לחלח.
דברים טורקיה רק לפני האפייה. מלא את אזור עצם משאלות עם מלית הראשון. הדק את עור הצוואר לגב עם שיפוד. מקפלים כנפיים על הגב עם טיפים נוגעים. ממלאים את חלל הגוף בקלילות עם המילוי שנותר. (לא לארוז-מלית תרחיב בעת הבישול.) טאק מקלות תיפוף תחת רצועת העור בזנב, או לקשור יחד עם מחרוזת כבדה, ואז לקשור לזנב.
מניחים הודו, חזה למעלה, על המדף במחבת צלייה רדודה. הכנס מדחום בשר אז קצה הוא בחלק העבה ביותר של שריר הירך הפנימי ואינו נוגע העצם. אין להוסיף מים.
מכסים בנייר כסף ואופים 3 עד 4 שעות, חשיפת צחצוח עם תערובת הדבש הנותרים במשך 30 דקות של אפייה, עד מדחום קורא 82° ומיץ הוא כבר לא ורוד כאשר מרכז הירך נחתך. מקלות תיפוף צריך לנוע בקלות כאשר הרים או מעוות.
מניחים את טורקיה על מגש חם; מכסים בנייר כסף כדי להתחמם.
בואו לעמוד לפחות 15 דקות לגילוף הקל ביותר. מכסים ומקררים כל טורקיה הנותרים ומילוי בנפרד.