דבש שום בלסמי עוף
הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו מרק עוף, מלח, דבש ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי "ברי האפויה". - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: דבש-שום-חזה עוף בלסמי, עוף בלסמי דבש, ו עוף בלסמי דבש.
הוראות
ללטף את העוף יבש עם מגבות נייר. מתבלים במלח ופלפל. ממיסים את החמאה על חום בינוני גבוה ומוסיפים את שמן הזית.
מבשלים את העוף עד ששני הצדדים חומים והעוף מבושל דרך. זה בערך 6 עד 7 דקות בכל צד. קח את העוף מתוך המחבת, ולשים על צלחת לכסות בנייר כסף.
מוסיפים את מרק העוף, חומץ בלסמי, מיץ לימון, שום ודבש למחבת. לבשל במשך כ 5 דקות, הרוטב יהיה להתעבות. השתמש במרית כדי לקבל את חתיכות השחמה את החלק התחתון של המחבת.
חותכים את העוף על הטיה, ולכפות את רוטב המחבת על החלק העליון. הגשתי את שלי עם כמה orzo השליך עם רוטב פסטו תוצרת בית וגבינת פרמזן.