דבש-שומשום ברים
צריך מתאבן צמחוני? חטיפי שומשום דבש יכולים להיות מתכון אדיר לנסות. מתאים ל-24 מנות. מנה אחת מכילה 183 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. אם יש לכם שמן צמחי, קמח, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. נסו דבש-טריאקי אצבעות עוף עם זרעי שומשום עם אטריות צלופן שומשום אפונה הצמד, פרחי בר-דבש חצי פרדו עם אפיפיות שומשום דבש, ו דבש שומשום חטיף לערבב (GF) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לנצח שמן, סוכר, ביצים, 1/3 כוס דבש, ו 1 1/2 כפיות קליפת תפוז עד חלקה מעורבב היטב.
בקערה אחרת, מערבבים כל מטרה וקמחים מחיטה מלאה, אבקת אפייה, מלח ושומשום; מערבבים או מכים לתוך תערובת שמן עד מעורבב היטב.
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת אפייה משומנת קלות 9 על ידי 13 אינץ'.
אופים בתנור 375 עד מרכז מעיינות בחזרה כאשר נגע קלות העליון משחימים עשיר, 18 עד 20 דקות.
בינתיים, בקערה, לערבב חמאה מומסת, נשאר 1/2 כוס דבש, ונשאר 1 1/2 כפיות קליפת תפוז מגוררת עד חלקה. עם שיפוד עץ, פירס בר אפוי חם במרווחי 1/2 אינץ'.
יוצקים תערובת דבש באופן שווה מעל.
בואו מגניב לפחות 10 דקות, ואז לחתוך 24 ברים.