דבש שומשום תחרה צ'יפס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל דבש שומשום טוגנים תחרה. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 51 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 20 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך קמח, דבש מקומי, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: דבש שקדים טוגנים תחרה, צ'יפס תחרה דבש מלא שמנת תפוזים, ו עוגיות תחרת שומשום שחור.
הוראות
בסיר בינוני, להמס חמאה עם דבש על חום בינוני.
מוסיפים סוכר ומלח ומקציפים עד לשלב טוב.
מוסיפים קמח וממשיכים להקציף עד שלא יישארו גושים. מערבבים זרעי שומשום.
העברה לקערה קטנה ולתת מגניב מעט, על 5 דקות.
קו 2 גליונות אפייה שטוחים עם נייר קלף. כפית 1 כפית גדושה. תערובת דבש על גיליונות על 4 ב. בנפרד (הם יתפשטו הרבה).
אופים עד חום זהוב כהה חורים קטנים מופיעים לאורך, 10 עד 12 דקות. תשאיר את התנור דולק.
בואו להתקרר על מגש עד תחילת המשרד, 2 עד 3 דקות. בעוד שעוגיות מתקררות, השתמשו בסכין חיתוך כדי להפריד בין כל העוגיות שנמסו יחד ולעצב כל אחת מהן למעגל. עבודה בקבוצות של 3 או 4, בזהירות לקלף עוגיות מנייר ולהניח על מערוך.
בואו מגניב על סיכה עד פריך לחלוטין, על 3 דקות. אם עוגיות מוצקות לפני שאתה יכול לעצב אותם, לשים תבנית אפייה בחזרה בתנור כדי להתחמם מעט, על 1 דקה.
הפוך קדימה: עד 1 יום; חנות אטומה.