תמיד כיף שיש עוד מתכון של סקוטיים, אז תנו הזדמנות ל דגים וצ'יפס. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 158 קלוריות. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 65 . 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, חרדל דיז' ון, מיונז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי וויליאמס סונומה. זמן הכנת המתכון כ 27 דקות. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: דגים מוכים בירה (לדגים n ' chips), דגים מוכים בירה (דגים וצ'יפס), ו דגים וצ'יפס.
הוראות
1
כדי להתחיל את הבלילה, בקערה, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים את הבירה לקערה אחרת ומקציפים בחלמון הביצה. הפוך באר במרכז תערובת הקמח. בהדרגה לטאטא את תערובת הבירה לתוך תערובת הקמח עד צורות הבלילה חלקה. הגדר aside.To הפוך את הצ 'יפס, לקלף לחתוך את תפוחי האדמה לפרוסות 1/3 אינץ' עבה ולאחר מכן למקלות 1/3 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מורחים על מגבות נייר. אין לשטוף.מניחים מתלה בשליש העליון של תנור ומתלה בשליש התחתון של התנור. Preheat to 232°.In תנור הולנדי או טיגון עמוק מעל חום גבוה, יוצקים שמן לעומק של 3 אינץ ' וחום עד365 על מדחום עמוק.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
אבקת ציר עוף של גויה®
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מוסיפים את תפוחי האדמה בקבוצות ומטגנים עד שהם מתחילים להפוך זהב, על 5 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר מגבות נייר כדי לנקז. כבה את החום מתחת לשמן. בתבנית אפייה, מורחים את תפוחי האדמה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
לחם אגוזי מלך וצימוקים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
אופים על המדף העליון של התנור עד פריך, על 5 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 93°. בינתיים, ללטף את פילה דגים יבש מתבלים עם מלח ופלפל. בקערה קטנה, לטאטא את הלבן ביצה עד פסגות רכות טופס לקפל לתוך הבלילה. מעל חום גבוה, להחזיר את השמן365. Dip 2 פילה לתוך הבלילה, המאפשר עודף לטפטף. מנמיכים אותם לתוך השמן. פריי, פונה מדי פעם, עד הזהב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פילה דגים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מעבירים את הדגים מגש ovenproof ומניחים על מדף התנור התחתון. חזור עם הנותרים fish.In קערה קטנה, מערבבים יחד את המיונז, שום וחרדל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר את תפוחי האדמה והדגים מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מפזרים את תפוחי האדמה במלח ועורמים אותם על המגש עם הדגים.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.