דגים מאודים אסיאתיים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דגים מאודים אסיה. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 49 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 440 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, סוכר, מלח כשר ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב רוטב סויה דל נתרן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה ספליט עוגה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: בס אסייתי מאודה בשקית, סלמון מאודה אסייתי, ו ברצינות אסיה: עוגת שוקולד מאודה.
הוראות
יש לשטוף את הדג מתחת למים קרים להתייבש.
מפזרים 1 כפית מלח וכמה טחנות פלפל. מסדרים 4 פילה בשכבה אחת בצלחת עוגת זכוכית או אמייל. למעלה עם חצי כל בצל ירוק וג ' ינג ' ר, ואז להניח את הנותרים 4 פילה על גבי לעשות 4 כריכים.
טפטוף עם 1 כף רוטב סויה לקרר עד מוכן לבשל, או עד 30 דקות.
הסר את הדג מהמקרר. ממלאים ווק או תנור הולנדי גדול עם 2 עד 3 סנטימטרים של מים; מביאים לרתיחה. שים ספינת קיטור גדולה בווק (המים לא צריכים לגעת בתחתית הספינה). הגדר את צלחת העוגה באוניית הקיטור, לכסות ואדים עד הדג מבושל דרך, 15 עד 20 דקות.
מעבירים את הדגים לצלחת ולטפטף עם כל מיצים שנאספו.
מחממים את שמן הבוטנים במחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר שנותר, את השום, jalapeno, סוכר 1/2 כפית מלח ומערבבים 30 שניות.
מוסיפים את הנותרים 1 כף רוטב סויה ולהסיר מהחום. חותכים את הבצל הירוק שנותר לגפרורים ולפזר על הדגים יחד עם הפלפל.
יוצקים את תערובת זנגביל על גבי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.