דגים מטוגנים בסגנון ספרדי
אם יש לך מלח ים, ביצים, garnishes: לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. נסו Haroset בסגנון ספרדי, דג מטוגן קראלה-סגנון, ו מולה דגים קלה (דרום הודי בסגנון תבשיל דגים עם קוקוס) (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים פילה דגים בתבנית אפייה גדולה.
מפזרים באופן שווה על שני הצדדים עם מלח ים.
יוצקים מים קרים כדי לכסות על דגים. צ ' יל 1 שעה.
לטאטא יחד 2/3 כוס מים קרים הבא 4 מרכיבים בקערה גדולה עד תערובת חלקה.
מסננים דגים, ומתייבשים בין שכבות של מגבות נייר. לטבול דגים בבלילה, המאפשר עודף לטפטף.
יוצקים שמן לעומק של 1 1/4 אינץ ' לתוך תנור הולנדי; חום עד 37
דגים מטגנים, בקבוצות, 10 דקות או עד חום זהוב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו