קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

דגים ממולאים במאפה עלים

דגים ממולאים במאפה עלים
ממולאים דגים בצק עלים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 582 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. לכי לחנות וקחי גליונות בצק עלים, שרימפס, פלפל טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלמון ממולא בצק עלים, סופלה של בצק עלים עם קרם מאפה ריחני כתום, אגוזי פקאן מסוכרים ורוטב חמאת קרמל, ו בצק עלים.

הוראות

1
כדי להפוך את המילוי: להמס חמאה או מרגרינה בסיר גדול על חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בצל מטגן, סלרי ופטרוזיליה עד שכל הירקות פשוט רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מערבבים בשר סרטנים, שרימפס וורמוט. מתבלים עם מלח, פלפל ורוטב פלפל חריף; מבשלים עד שהחסילון מסיים לבשל (הוא יהיה ורוד).
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
בשר סרטניםבשר סרטנים
ורמוטורמוט
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מערבבים בפירורי לחם, קצת בכל פעם. כאשר התערובת מחזיקה יחד היטב, להפסיק להוסיף פירורי לחם. לטעום ולהוסיף עוד תיבול (מלח, פלפל ורוטב פלפל חריף) במידת הצורך. שים את התערובת בצד כדי שהיא תתקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
לרסס תבנית אפייה עם תרסיס בישול שאינו מקל.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
רול 1 גיליון של בצק עלים על משטח שטוח. בצק עלים, מגולגל פעם צריך להיות על 1/3 עד 1/4 אינץ ' עבה וגדול מספיק כדי שתוכל להניח את הדגים על גבי זה ועדיין יש בצק עלים בצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
הנח אחד פילה דגים על גבי בצק עלים.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
8
מורחים את תערובת המילוי באופן שווה על פילה הדגים.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
9
מניחים את הפילה הנותר על המילוי. חותכים את הבצק סביב הפילה בערך בצורת דג. שמור את התוספות.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
10
רול גיליון שני של בצק עלים החוצה על 1/3 עד 1/4 אינץ ' עבה. לעטוף את הסדין השני על פילה ממולא, לוודא כי יש מספיק של הסדין העליון כדי לתחוב מתחת לסדין התחתון של בצק עלים. לקצץ את הגיליון העליון של מאפה על 1/2 אינץ ' גדול יותר מאשר הגיליון התחתון.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
11
מברשת תחת החלק התחתון של גיליון מאפה העליון עם מים טאק תחת גיליון תחתון של בצק עלים לחיצה קלה לחלוטין encase את הדגים ואת חבילת מלית.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
12
מניחים את החבילה האטומה על תבנית האפייה מוכן, ולתת לו להתקרר במשך 10 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
13
בעוד מנות הוא מצמרר, לרדד שאריות מאפה. מהשאריות חתוכות סנפירים, עין ושפתיים. צרף מגזרות לחבילה מקוררת עם קצת מים. השתמש כפית הפוכה לעשות חריצים בצק עלים כדי לדמות קשקשי דגים אבל לא לנקב מאפה. צ ' יל כל החבילה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך1/4 כוס אננס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1/2 אינץ' (בערך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
14
בעוד החבילה מצמררת, מחממים את התנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
הסר את הדג מהמקרר מברשת את החבילה עם חלמונים ביצה. למדוד את עובי החבילה בחלק העבה ביותר שלה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
16
אופים במשך 15 דקות, ואז להפחית את הטמפרטורה ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ואופים את הדגים במשך 10 דקות נוספות לאינץ ' של עובי נמדד. בדוק עבור doneness על ידי החדרת מדחום לתוך החבילה, כאשר הטמפרטורה מגיעה 140 מעלות F (70 מעלות C) הדג סיים בישול.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.