קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות75
מגזין

דגים פריכים עם תירס חרוך וסלסה זהב שמש

דגים פריכים עם תירס חרוך וסלסה זהב שמש
דגים פריכים עם תירס חרוך ושמש זהב Salsan הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 52 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 766 קלוריות. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך חמאה, שמן canolan, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב לימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח גרניטה כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Farfalle עם קישואים ורוטב עגבניות זהב שמש, קליפה-תירס עטוף הליבוט בגריל עם סלסה תירס חרוך, ו סלט תירס חרוך או סלסה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים פילה דגים על תבנית אפייה מעוטרת ומפזרים 2 כפות של מיץ ליים וכמה צביטות של מלח. שים בצד לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2
חום 1 1/2 כפות של שמן קנולה במחבת שאינה מקל 12 אינץ ' על חום גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
3
מוסיף גרעיני תירס, לזרוק היטב עם כף עץ, ולאחר מכן להפיץ באופן שווה החוצה. מבשלים עד שמתחילים לחרוט בתחתית, כ -2 דקות. מערבבים היטב, ומבשלים עד תירס מתחיל char שוב, עוד 2 דקות. המשך תהליך עד תירס הוא חרוך באופן שווה על כל הצדדים, אבל לא שרוף, 8 עד 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4
מעבירים תירס לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים את העגבניות, jalapeños, בצל, שום, כוסברה, ונותר 1 כף מיץ ליים. מתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מוסיפים מיץ ליים נוסף במידת הצורך. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
7
פילה יבש על מגבות נייר. השתמש במזלג לערבב יחד קמח 3/4 כפית מלח כשר בתבנית אפייה גדולה. מחק מחבת וחזור לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
8
מוסיפים חמאה וחום עד מומסים. לדלות שני פילה דגים בקמח, לנער את העודף, ולאחר מכן בזהירות למקם אותם העור בצד המחבת למטה. מבשלים עד חום זהוב על הקרקעית, 3 עד 4 דקות. להעיף וחום בצד השני, עוד 3 עד 4 דקות. כאשר שני הצדדים הם השחמה ודגים מבושל דרך, לנקז את הפילה על צלחת מרופדת מגבת נייר ולשמור חם. חזור על התהליך עם הפילה 2 הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
דַק-דַק-
9
מגישים את הדג המטוגן עם סלסה תירס.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Scarpetta פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
Scarpetta פינו Grigio
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.