דג אדום מצופה תירס
דג אדום מצופה תירס הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 358 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא בצל, פילה סנאפר, גרעיני תירס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 81%. נסו פילה דגים מצופה פתית תירס עם רוטב טרטר Dilled, פילה דגים מצופה פתיתי תירס עם איולי צ'ילה-כוסברה, ו צ'יפס תירס כחול מקלוני דגים עם פלפל אדום קולי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים גרעיני תירס, פלפל, בצל, קורנפלור בקערה; להפריש.
מפזרים את התיבול קריאולי על סנאפר אדום. לדלות את הדגים בקמח, ואז לטבול אותם בחלבון הביצה. מעיל שני הצדדים של הדגים על ידי לחיצה על תערובת התירס לתוך חלבוני הביצה.
מחממים את שמן הירקות במחבת בטוחה לתנור מעל לאכול בינוני גבוה. מסדרים את הפילה במחבת ומטגנים עד הזהב, על 5 דקות בכל צד.
מניחים את המחבת בתנור שחומם מראש ולהמשיך לבשל עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, על 5 דקות יותר.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.