דג אמנון מטוגן בשמן עמוק
אמנון מטוגן בשמן עמוק (דגים) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 1735 קלוריות, 167 גר' של חלבון, ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %43 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. גשו לסופר וקנו שמן qtcooking, קמח מתובל, tilapia, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: דג מחבת מטוגן בשמן עמוק, הבלילה לדגים מטוגנים עמוקים, ו מקלות דג סלמון מטוגנים בשמן עמוק.
הוראות
מחממים את השמן במחבת 3 או 4 ליטר לפחות 375 מעלות F. (רק כמה טיפות של מים התהפך את היד שלך יהיה באמת crackle כאשר השמן הגיע לרמת חום זו).
מגלגלים את הדגים יבשים מופשר בקמח, לנער את עודף קמח, ולתת את הפילה לשבת על מתלה או, על נייר שעווה, במשך 5-10 דקות.
מגלגלים את הפילה בקמח בפעם השנייה, לנער את עודף קמח, ומטגנים עמוקים, לא יותר מ 2 בכל פעם. (טיגון יותר מ 2 פילה בבת אחת כוננים את טמפרטורת השמן אשר יגרום דגים וציפוי רטוב!) פעם אחת במחבת לאחר דקה בערך ולהסיר כאשר חום זהוב. הם צריכים להיעשות תחת 4 דקות, לבן flakey בפנים בחלק העבה ביותר של הפילה. אל תבשלו יותר מדי!
מסננים כל פילה על מגבות נייר במשך כמה שניות ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.