דג אמנון צלוי וסלסה מנגו
מתכון Tilapian גריל ומנגו Salsan מוכן בערך 1 שעה ו -40 דקות וזה בהחלט עצום ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 35 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 431 קלוריות. אם יש לך מיץ תפוזים, בצל, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים אהבו את המתאבן הזה. . מתכונים דומים: דג אמנון בגריל עם סלסה מנגו, דג אמנון בגריל עם סלסה מנגו, ו אמנון עם סלסה מנגו.
הוראות
מערבבים את שמן הזית, שום, בזיליקום, פלפל שחור, ומלח יחד בקערה.
שים את פילה אמנון בשקית פלסטיק resealable; לשפוך את תערובת שמן זית על פילה ולאטום את התיק. להשרות במקרר במשך 1 שעה.
הפוך את הסלסה על ידי ערבוב המנגו, מיץ ליים, מיץ תפוזים, פלפל חלפיניו, בצל אדום, פלפל אדום, פלפל ירוק, פטרוזיליה, ופלפל שחור יחד בקערה. מקררים במשך 1 שעה כדי לאפשר את הטעמים להתמזג.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה, ושמן קל באח.
הסר את אמנון מן המרינדה, רועד את כל שמן עודף, לעטוף כל פילה בחתיכת רדיד אלומיניום.
מבשלים את הטילפיה על הגריל שחומם מראש עד הבשר בקלות עם מזלג, 3 עד 4 דקות לכל צד. כף סלסה מעל אמנון לשרת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.