דג אפוי יווני יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 2634 קלוריות, 205 גרם חלבון ו 171 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %75 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של Recipezaar כולל מאווררים 1. אם יש לך שמן זית, 2 (16 עוז) פחיות עגבניות מרוסקות, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 79%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : דג אפוי בסגנון יווני, דג אפוי בסגנון יווני פשוט, ו דג אפוי לימון יווני עם עגבניות, קישואים וחומוס.
הוראות
1
מחממים תנור ל-375F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים את חתיכות הדגים במחבת אפייה מתכת.מתבלים קלות במלח.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
3
מערבבים את כל שאר החומרים, למעט היין ושמן הזית, מתבלים ומפיצים על גבי דגים.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי Loveblock עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.