דג אפוי עם אורז איטלקי עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 1084 קלוריות, 99 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לך מים, בצל, שמן סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו דגים אפויים ואורז, דג איטלקי בצלחת אחת, ו פילה דג איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חימום עד 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים מים לרתיחה ב 2 1/2-סיר ליטר מעל חום בינוני גבוה. מבשלים בצל במים, ערבוב מדי פעם, עד פריך-מכרז. מערבבים אורז, עגבניות ותיבול איטלקי; מבשלים עד מחומם היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
תערובת אורז כפית לתוך צלחת אפייה מלבנית ungreased, 13x9x2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4
מניחים פילה דגים על תערובת אורז.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגים
אפונה גויה®
5
צחצח דגים בשמן.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
דַק-
6
מפזרים פפריקה.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טריים
7
מכסים ואופים 20 עד 25 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.