דג במרינדה עם רוטב סלמורגליו הוא pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 468 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו חמאה, מיץ לימון, חומץ ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו דג אפוי עם תפוחי אדמה קלויים, עגבניות ורוטב סלמורוליו, דג צלוי שלם עם סלמורליו, ו Orzo עם רוטב סלמורוליו מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
יוצקים קצת חומץ על פילה דגים, ולאחר מכן לשטוף אותם תחת מים קרים, זורמים. לטף את הפילה יבש עם מגבות נייר ולסדר אותם על מגש זכוכית או קרמיקה עמיד. לשפשף קצת מלח על הצדדים חסרי העור של הפילה ומפזרים מיץ לימון.
מורחים חצי מפירורי הלחם על הפילה ומטפטפים אותם עם 1 כף שמן הזית; הופכים את הפילה וחוזרים עם פירורי הלחם הנותרים ושמן זית. לכסות ולתת להשרות בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
במעבד מזון מיני, לשלב את עלי הקורנית, מיץ לימון, חרדל ומלח. דופק לדקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
מוסיפים את החמאה ואת התהליך עד חלקה לחלוטין. עם המכונה על, להוסיף את שמן הזית בזרם דק, קבוע עד משולב באופן מלא. מתבלים את הרוטב במלח ושופכים לסירת תחתית.
אופים את הדג על מגש עד רק מבושל דרך, על 12 עד 15 דקות. לחלופין, גריל את הדגים, צד העור למטה עבור פילה על העור, במשך כ 5 דקות; להפוך את פילה וגריל רק עד שהם להתקלף, כ 4 דקות יותר.
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.