דג בס בגריל ברוטב מיסו-חרדל
דג בס בגריל ברוטב מיסו-חרדל נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 392 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו שמן זית, סוכר, מיסו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בגריל מיסו מזוגג בס ים עם סלט מלפפון יפני, צדפה עם רוטב מיסו חרדל, ו צדפות ים עם רוטב חרדל מיסו (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים מים וחרדל בקערה קטנה עד חלקה.
מערבבים מיסו, חומץ, מירין, סוכר ורוטב סויה בסיר קטן. מערבבים מעל חום בינוני עד חלקה, על 3 דקות.
להקציף בתערובת חרדל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. לחמם מחדש על אש נמוכה לפני השימוש.)
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה).
צחצח דגים ובצל ירוק בשמן.
מפזרים הן עם מלח ופלפל. דג גריל עד אטום במרכז, כ 4 דקות לכל צד. בצל גריל עד תחילת חום, על 3 דקות לכל צד.
להעביר דגים ובצל ל 4 צלחות.
מפזרים זרעי שומשום על רוטב ומגישים.
* זמין בשווקים יפניים ובחנויות מזון טבעי בסעיף מזונות אסיה של כמה סופרמרקטים.
** מירין זמינה בשווקים יפניים ובחלק האוכל האסייתי של כמה סופרמרקטים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.