דג בס צלוי ברוטב צלפים
בס קלוי עם רוטב צלפים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %69 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 2636 קלוריות, 232 גרם חלבון ו 154 גרם שומן. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לכם פלפל טחון, צלפים, שמן זית כתית מעולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: דג בס צלוי ברוטב צלפים, בס ים עם רוטב פירות הדר-זית, ו בס מפוספס עם רוטב צלילת לימון.
הוראות
בדוק את פילה בס הים עבור כל עצמות נסויות וקשקשים, ולחלק ל 4 מנות שוות.מתבלים את הפילה בנדיבות עם מלח ופלפל ומעלים קלות בקמח.
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה (רצוי לא מקל) על אש בינונית וחוסכים את הבס במשך כ 5 דקות בכל צד.בעוד הבס מתבשל, טוחנים את הפטרוזיליה, צלפים, אנשובי ושום במכתש עם עלי או במעבד מזון. לבסוף, כאשר הוא מעורבב היטב למדי יחד, להוסיף את החרדל, מיץ לימון, ואת שמן זית הבתולה הנותרים.מתבלים עם פלפל ומחכים salt.To מגישים, כפית חלק מהרוטב על כל אחד מהצלחות התחמם בזהירות להגדיר את הבס על גבי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Seabass עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מארק מערב פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.