דג-חרב חריף וחרדל ובקבובי ארטישוק
חרדל חריף דג חרב ו Kabobs ארטישוק דורש בערך 2 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 18 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. גשו לסופר וקנו צלפים, חרדל דיז'ון, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: Kabobs דג חרב Zesty, קבב דג חרב טריאקי, ו חסילוני דג-חרב קבב.
הוראות
להקציף יחד חרדל, מיץ לימון, צלפים, אנשובי, שום 6 כפות שמן זית בקערה גדולה.
מוסיפים את נתחי דג החרב, ואת לבבות הארטישוק לקערה, משליכים כדי לצפות אותם עם המרינדה.
תן לדג החרב והארטישוק להשרות לפחות 4 שעות, אבל הלילה הוא טוב יותר.מחלקים את הדג והארטישוק באופן שווה בין 8 שיפודים. חלופיים בין ארטישוק ודגים כפי שאתה חוט הכל על שיפודים. אל תארזו יחד על מקלות אותם בחוזקה. הם צריכים לגעת אבל לא להיות דחוסים ליד השכנים שלהם.בזהירות מברשת חלק שמן זית הנותרים על כל שיפוד. מתבלים במלח ופלפל. ואז לסדר את שיפודים על הגריל. אתה רוצה להשתמש בחום עקיף, כך לסדר את הגחלים כראוי.לבשל את הקבבים, לסובב אותם כמה כמו שאתה הולך. המשך לצחצח את פני השטח עם שמן הזית שנותר כפי שאתה פונה כל שיפוד כדי לעזור למנוע דבק. דג החרב צריך להיות חרוך כמה מבחוץ ורק בקושי מבושל לאורך כל הדרך. כ -7 דקות בהתאם לחום של הגריל שלך. אל תשכח שהדג ימשיך לבשל ברגע שהוא עוזב את הגריל, אז אל תבשל יתר על המידה. לארטישוקים צריכים להיות גם כמה סימנים חרוכים נחמדים.תביא אותם לשולחן חם. אתה יכול לשרת אלה עם מגוון רחב של תבלינים כגון: פרוסות לימון, עשבי תיבול קצוצים, פלפל שחור טוב, מלפפון ותבלינים, איולי שום, או רק טפטוף של שמן זית טוב מאוד. לחם בגריל ומגוון סלטים יסיימו את המסיבה הזאת!